Gjatë analizës së disa shumë të ulëta valë radio frekuencave që janë të ardhur nga qendra e galaktikës sonë, Milky Way, dhe e cila mori radio teleskop të madh në New Mexico Sokoru 2002, hulumtuesit e SHBA kanë zbuluar një sinjal shumë të çuditshme periodik, i cili dukej si që është i drejtuar ndaj vendit të ndërgjegjshme. Ajo përbëhej nga pesë të fortë emisioneve shumë, dhe që zgjati për dhjetë minuta secili dhe prispevali, çdo 77 minuta dhe zgjati shtatë orë, nga 30 Shtator të 1 Tetor të atij viti.

tonë galaktikë Sot astronomët nuk janë të parat që pyes veten se çfarë është në të qendrës. astronomët dhe matematikanët e Madhe Maya qytetërimit të vjetër ishin duke kërkuar të njëjtën pyetje. Mayans e dinte saktësisht se ku qielli është qendra galaktikë dhe kishte një simbol për nejega, ajo ishte Hunab Ku dhe Mayans e quajti atë "Galaktik flutur". gjithë kozmologji tyre dhe jashtëzakonisht të sakta kalendar u bazuar në vendndodhjen e Hunab Ku dhe ata thellë besojnë se e ardhmja e njerëzimit varet nga ajo që ndodh në atë vend.


Për Mayans ajo Hunab Ku ishte Zoti i madh dhe i fundit Krijuesi, dhe i cili u të qëndrojë në qendër të galaktikë Milky Way. Kjo ishte një portë për të galaktikave të tjera, si dhe të gjitha ndërgjegjes që ka ekzistuar ndonjëherë në galaktikë tonë. Mayans besonin se Hunab Ku është në të vërtetë e ndërgjegjësimit të cilat organizohen në të gjithë çështje - nga një disk whirling - yjet, planetet dhe sistemet diellore, duke përfshirë sistemin tonë diellor me të Tokës dhe të gjithë planetet e tjera. Ata gjithashtu besonin se Krijuesi i kontrollon çdo gjë në galaktikë rrezatimi tonë e ndërgjegjësimit të energjisë në këto qendra. 

Sot, astronomët moderne kanë konfirmuar se qendra Milky Way është "disk whirling" me një zi vrimë "" në qendër të saj, i cili përpin dhe lind yje. A nuk e tregojnë ata që e ndërgjegjësimit të ulët të energjisë valë mund të programohen duke na dërguar Krijuesi - si Mayas besuar? 

Çdo ditë është një ngjashmëri në rritje midis asaj Mayans lashtë besohet dhe çfarë Astrofizika moderne zbulon në lidhje me vetë galaksise tone. kombinacija Sunce i Majanski kalendar

Por ekziston një dallim i madh ndërmjet një kjo kuptohet që koha e Maya dhe si për të kuptuar shkenca moderne, sot, fizikantë besojnë se koha është lineare dhe Mayans e dinte se koha shkon në cikle, gjërat kanë një fillim dhe një fund në fund të një cikli të filluar një cikël të ri. Maya eshte shume i sakte, "Long Kalendari" (që do të rregullohen për të vitit të brishtë vetëm çdo 380.000 vjet!) Është bazuar në perceptimet e tilla. 

Është e vështirë të injorojnë kalendar që ishte edhe para 1500 vjet plotësisht parashikoi me saktësi se drejtimin e Tokës, Dielli dhe plejadë me qendrën e galaktikës Plejades ndodhë 2012th, kalendari Gregorian. 

Mayan Long Kalendari ditën e përcaktuar si "4 Ahau, 3 Kankin (13.0.0.0.0.) dhe ajo bie në 21 Dhjetor 2012 dhe shënon "herë në fund", pra buzë e ciklit që zgjati 26.000 vjet dhe kur të gjithë njerëzit të përjetojnë një fillim të ri dhe se Mayas quajtur "Back-dhe Kukulkan (Quetzalcoatl-a). 

piramidat e qytetërimit Maya, ashtu siç është në Chichen-shkojnë në Meksikë, ata janë shumë të sakta të vendosur për të shënuar ekuinoks dhe sa më të shkurtër dhe në ditën më të gjatë. 

Në 21.12.2012.g, e cila është zakonisht e ditës më të shkurtër të vitit në hemisferën veriore (solisticij dimrit ") - një ngjarje e jashtëzakonshme do të ndodhë . Kur dielli në perëndim vendosjen e Chichen akull-, projektimin e dritës dhe hijes do të tregojnë "Kvecalkoatl - diplomuar Snake" zbrisnin shkallët e një piramide që ka një gur të madh kryeson në terren gjarpërinjtë janë në thelb një piramidale (shih foto). Ajo do të zgjasë rreth 34 minuta dhe do të përfshijë sikur gjarpri pendë njom këmbë në tokë, poshtë në shkallët e piramidës. 

Gjithashtu, 21/12/2012., gjarpërinjtë bisht do pikë në drejtimin e Plejadesa. Në atë ditë në 11:11 poravnaće h Tokës, Dielli dhe qendra e Milky Way. 

Ndoshta sinjalet janë të dërguar nga qendra e galaksise, në fakt, dridhje kod kozmik, të dërguar nga Krijuesi për të ndryshuar natyrën ristrukturimin e njeriut të ADN-së tonë ... dërgoni atë për të ndryshuar dhe për të përmirësuar tonë të kuptuarit e universit në të cilën jetojmë dhe na vënë këtë ndryshim në mënyrën e përfundimit të ciklit të evolucionit shpirtëror dhe për të vendosur një fillim të ri ashtu si i kalendarit Mayan dhe parashikoi? 

Si podsvesvest mbulon ndoshta sa më shumë që 90% e totalit ndërgjegjes tonë dhe për këtë arsye është e një rëndësie të madhe në jetën e përditshme, kështu që ekziston mundësia që 90% e ADN-së tonë që quhet "" e mbeturinave (diçka që nuk i shërben asgjë), në fakt është shumë e rëndësishme dhe e dobishme. Është e mundur se fakti që "ADN-së mbeturinave komunikon" me dimensionin e pestë me anë të gjëndër pineale (syri i tretë), por në qoftë se ne ende nuk mund ta kuptoj për shkak të kufizimeve tona. 

Me duket se kjo humbje e ADN-së luan një rol si nënndërgjegjeshëm dhe për të menaxhuar pjesën tjetër të ADN-së dhe të tregon atë çfarë duhet të bëjmë. 

Është e vështirë të them se çfarë do të ndodhë pikërisht në 2012, por duket se për të marrë shenjat më të qarta. Në çdo rast, ne nuk do të guxonte të injorojë rëndësinë e madhe të Mayans dha datën si një fund dhe një fillim të ri. 

Nëse sinjalet e dërguara nga Hunab vetëdijes Ku energji të rritur dhe të bëhet më i shpeshtë si i afrohemi 2012th? 

Mayan kosmolozi tha se njerëzve për të hyrë në një epokë të re të ndërgjegjësuar dhe fillimi 21/12/2012. Është shumë e mundshme që shuma kolosale e ndërgjegjësimit të energjisë së panjohur do të niset drejt Tokës nga qendra e galaktikës më ose para 21.12.2012.g ... dhe ajo do të kthehet Qvecakaotl, i cili do të ndryshojë Fizika shumë për ekzistencën tonë dhe paradigmë e tanishme e ndërgjegjes / shpirtërore. 

Por , siç thuhej në tekstin hyrës është të qetë tonë, pa frikë, të përgatitur për të pranuar pa shumë kureshtje shumë, dhe ne presim që do të vijnë ("... Ati ynë ... le të jetë do të juaj ").


Në Shqip - www.gezimselmani.tk In English - www.gezimselmani-eng.tk Na Srpski - www.gezimselmani-rs.tk Deutschland - www.gezimselmani-de.tk