BIOGRAFIA IME

BIOGRAFIA IME

UNË JAM GËZIM SELMANI KAM LINDUR NË PRISHTINË MË 04.02.1994, TANI JETOJ 7 KM NË PERIFERI TË PRISHTINËS MË SAKTËSISHT NË KOMUNËN E OBILIQIT. I KAM 16 VJET DHE JAM NË KLASË TË NËNTË NË SHKOLLËN E MESME TË ULËT NË OBILIQ. PARA 3 VJETËVE KAM QENË NË KURS TË ANGLISHTES TANI JAM NJË NDËR NXËNËSIT MË TË MIRË TË SHKOLLËS PËR GJUHËN ANGLEZE. PROBLEME NUK BËJ VEÇ NGANJËHERË ME SHOKË NDONJË SHAKA APO NDONJË BARSOLETË.

KJO ISHTE BIOGFARIA IME...


Në Shqip - www.gezimselmani.tk In English - www.gezimselmani-eng.tk Na Srpski - www.gezimselmani-rs.tk Deutschland - www.gezimselmani-de.tk