Shpëtim

Parajsës dhe ferrit nuk është i disa determinantet fizike. Në ferr ndodh ne kemi humbur në mendimet dhe emocionet, dhe identifikuar me ta dhe me trupin e tij. Në këtë moment kemi hyrë në Qiell kur të jemi të vetëdijshëm për veten tonë, duke ditur se ato ekzistojnë, janë të pranishëm në momentin e tanishëm dhe çfarë të bëjmë. 

Shpëtimin, realizimit, humbje e iluzioneve, prosvetlenje, zbatimi (këto janë të gjitha të ndryshme emrat e vetëm për të njëjtën gjë) është më e shkurtër, më të gjatë ose përgjithmonë banuar ky rajon në heshtjen e brendshme, kujtime dhe poistovećenost me jesh. Kjo është hyrje në Mbretërinë e qiellit në tokë, në të cilën Jezusi foli. Ju nuk kanë nevojë për ndonjë gjë të veçantë (sepse secili prej nesh janë shkolluar tashmë - vetëm vetja paqartë), dhe nuk duhet të arrijnë këtë shtet për të pyetur për qëllimin e largët të jetës tuaj, thjesht hidhen në të, me atë vend ku jeni! Nëse keni nevojë për të planifikuar për të ardhmen - do të mbetet gjithmonë në të ardhmen, për shpëtimin mund të ndodhë vetëm në kohën e tashme, kurrë në të ardhmen. Aktuale është e vetmja kohë e vërtetë - vetëm atë që ju hani.Nëse jeni një kërkues shpirtëror / "Bogotražitelj" (dhe po, përndryshe nuk do të nuk kanë qenë në këtë faqe, as do të ju lexoni këtë tekst), injorojnë të gjitha të komplikuar, e vështirë, e dhimbshme dhe një rrugë të gjatë për shpëtim. Këto janë teknikat nga e kaluara - në një tjetër njeri, i cili zhduket. Tani është koha e përshpejton tmerrshme dhe Fryma e Shenjtë për të gjithë ata që e gatshme të zgjohen shpejt dhe të kontribuojë në suksesin e tranzicionit, në qoftë se ju vendosni nuk ka ndriçim dhe gëzim nuk janë në rrugë të mbarë rrugën e qëllimit!. 

Ashtu si shpesh të jetë e mundur gjatë ditës, mbani mend se ekzistojnë. Jo se ju keni, dhe emri, gjinia, profesioni, statusi, etnike, numri i sigurisë sociale, etj, por të hani vetëm. Njoftim bollëk e gjithçka rreth tyre (, drita e ajrit, ujit, bimë, ngjyra ....) dhe të ndjehen mirënjohje. Shënim njerëzit dhe gjërat që ju pëlqen të shihni ato herë të parë në jetën time. Të bësh të gjitha aktivitetet e tyre të përditshme në prani. Nuk ka rëndësi se çfarë bëni ju - ajo është e rëndësishme vetëm që ju po bëni. 

ndalimit të mendjes, prania dhe paqe e mendjes, të mirë që mundemi për t'u përgatitur për kalimin që mund të ndodhë me 21 Dhjetor 2012th Në të njëjtën kohë, kështu që tranzicioni do të kontribuojë në Planet 2012th mënyra më e mirë për një formë të tranzicionit nuk është përcaktuar, por është e hapur dhe opredeliće njeriut ndërgjegjes kolektive. Kjo është përgjegjësia jonë më e madhe e njeriut ndaj vetes, të dashurit e tyre, dhe këtë planet dhe jetën në të.


Në Shqip - www.gezimselmani.tk In English - www.gezimselmani-eng.tk Na Srpski - www.gezimselmani-rs.tk Deutschland - www.gezimselmani-de.tk