Skenar

Si çdo mëngjes u zgjua F para agimit. Kjo ishte koha për meditim. Ai e donte paqen dhe misterin e errësirës në dritë tranzicionit. Ai u përpoq të hequr ankthin që e ka varur rreth zemrës. Si një Yogi përvojë ai e dinte se emocionet nuk janë të vërtetë, ata ishin vetëm një përgjigje të trupit në mendje. Por mënyra e zakonshme jashtë kushteve të padëshirueshme në këtë mëngjes nuk e ka ndihmuar. 

Gjatë natës, diçka e çuditshme ndodhi; dridhen Tokës. Qetë, por i fuqishëm dhe plot pasion. Diçka si një orgazmë ose vdekje lëviz me zhurmë. Që e la ndjenja në shpirtin e tij që ishte po ashtu e dhimbshme dhe e ëmbël.


"E pra," mendonte ai, "ndjenja është atje. Pranojnë atë. Vëzhguesit dhe të shohim se çfarë është ajo. " Por nuk keni punuar. Jo ndihmë ose meditim. Siç ka hyrë në një zonë të re ose të një kohë të re. Si në të njerëzit e hapësira të tjera, ose vetëdijes së dikujt tjetër. Ajo nuk ishte më në, një nga dje. 

Odlušio është për të shkurtuar në mëngjes menduarit tuaj dhe për të përgatitur për ushtrimin e yoga. Çdo mëngjes yoga rutinë e tij filloi me "Hello kohë e mirë" këtë yoga seri lashtë, përballet me diellin. Ajo ishte një yll përshëndetje që jep dhe mban jetën në planetin, por edhe të lehta dhe të huaj dhe ne. 

Mats stërvitje ishin vendosur gjithmonë në të njëjtin vend, përballet me lindje. Kështu që në mëngjes dhe ishte përballur me anën ku dielli del. 

ditë është venitje shumë, dhe filloi të bëjë trëndafili. Ai qëndroi në heshtje me duart e tij të përfshihej në gjoksin e tij në pozicionin e lutjes. Si kurrë më parë ndjeu fort jetën në të. Fishekzjarret e energjisë në stomak. Ai e ndjeu se momenti për të hapur sytë e tij dhe pa pak copë e parë e diellit në horizont që do të jetë një shenjë për të filluar ushtrimin tuaj. 

Për të keqardhja e tij në Lindjen e ajo ishte errët dhe ngjyrë gri. Edhe pse dita ka marrë një dritë e kuqe - në Lindjen e nuk kishte asnjë shenjë të diellit në rritje. Ai dukej sikur ky të lehta me ngjyra të ndezura që vjen nga diku pas shpine ... Barku stisao fryma e tij dhe u ndal në fytin tim ... Ai filloi të ngadalë kthejnë kokat e tyre dhe pastaj tërë trupin ... Të gjitha naježio skenën e video ... 

Dielli tashmë ishte në gjysmë të rrugës jashtë në Perëndim ...


Në Shqip - www.gezimselmani.tk In English - www.gezimselmani-eng.tk Na Srpski - www.gezimselmani-rs.tk Deutschland - www.gezimselmani-de.tk