Qarqet Pri

 

409-krugova-u-zitu

qarqe 409 kulture

Pri qarqe janë shumë komplekse dhe te bukur gjeometrike imazhet që shfaqen në fushë të ndryshme të korrat (gruri misri, soje, etj) ose për ndonjë arsye të cilat mbeten gjurmë (tokë rërë, borë, akull). Është interesante se imazhet që u shtypën në kulturën polake në përgjithësi jo, bimë oštećeuju dhe ata vazhdojnë të rriten deri në të korra! mijëra Asnalize e mostrave nga këto vende tregojnë se struktura e ndryshuar të bimëve në nivel qelizor. 

Në një klishe në dru nga 1678 tregon se djalli është një kulture të vërtetë qarqe dhe përmes të kaluarën, këto qarqe të quajtur në mënyra të ndryshme (Vilinjski qarqe ", etj.) Ka referuar rastit të këtyre qarqeve që nga fillimi i shekullit të njëzetë, por numri i tyre rritet naglov 80s të shekullit të kaluar dhe të bëhet më komplekse që nga viti 1990. përpara vitit. Dhe që atëherë të bëhet një rritje deri në disa qindra metra në diametër.

 

 

ljudksi leptir

flutur e Njeriut


Foto e madhe në Thekër deri tani u shfaq në 7 Gusht 2009 në Holandë e jugut, pranë qytetit të shkon, dhe madje edhe të mëdha 530 x 450 metra dhe është quajtur 'flutur e njeriut "Lidhje e flutur e njeriut. Një nga imazhet më të bukur dhe më e madhe në Thekër është quajtur kështu. "Milk Hill kulture qarqe", që përmban 409 raunde dhe të mëdha ende gati 300 metra në diametër (780ft, shih "figurën 409 raunde")! 

Edhe pse kjo duket më së shumti në Angli jugore ka kudo në botë. Për shembull, në Korenë e Jugut në qershor 2008. shfaq në një pjesë të madhe të mrekullueshme gjeometri (shih figurën "Kore"). 
Korejski krugovi u žitu

qarqe kulture - Korea

Përsa i përket lokacionit është më shpesh ndodhin në vende që njerëzit nga kohra të lashta konsiderohet të jetë i shenjtë. Edhe pse të gjitha këto vende janë tani me kujdes të shikuar gjatë muajve të verës, ende nuk ka video krijimin një prej këtyre qarqeve, me paraqitjen e një e papritur gjatë ditës apo natës, dhe se nuk është ajo që keni dëgjuar, të parë ose atë, dhe pavarësisht nga kushtet e motit. Shpesh në kohën e këto figura dhe qarqet duken pranë e ndriçimit të një top të energjisë. 

Në vitet e fundit, veçanërisht në 2009, dhe imazhet janë më të lidhura me yje yjor treguar ndryshim të madh pritet në 2012. dmth, simbolet e kalendarit Mayan dhe kjo na tregon për një paralajmërim për t'u përgatitur për ndryshime. 

Kur ne e shohim këto imazhe, ne nuk mund dhe nuk ndihen eksitim, entuziazëm dhe gëzim. Edhe pse mendja është në gjendje të dešifruje shumë nga këto fotografi, sepse ato përmbajnë fshehur mesazh metaphoric, me titull "lexim" se do të jemi, dëshmitar në ne, i cili sheh të gjitha dhe i di të gjitha ato që ai mendonte se një afërsi me një mesazh të cilëve interpretim është se ne jemi trajtimin e disa pa kufizimin e shërbimit të fshehtë dhe dashuri. Tona duke u njohur nga dridhje sepse ajo është pjesë e Celine (mos harroni metaforë e valëve dhe oqean). Ka interpretime e mesazheve që kemi transmetuar dhe objekte të paidentifikuar fluturues (UFO). Shumë shpjegime në çdo prej nesh për të kërkuar dhe për të gjetur personin që do të përshtatet më së miri vetë foton e tyre të botës.

 


Në Shqip - www.gezimselmani.tk In English - www.gezimselmani-eng.tk Na Srpski - www.gezimselmani-rs.tk Deutschland - www.gezimselmani-de.tk